Борисов: Йордания е важен партньор за България

Министър-председателят Бойко Борисов проведе среща с министъра на външните работи на Хашемитско кралство Йордания Айман Ал-Сафади. В рамките на разговора им премиерът Борисов отбеляза, че Йордания е важен партньор за България в региона на Близкия Изток и Северна Африка, предаде пресцентъра на Министерския съвет.

Изравнителните сметки за парно могат да се обжалват до 1 октомври

Според статистиката на "Топлофикация София" половината от абонатите на дружеството имат да получават пари, а другата половина да плащат след извършването на годишното преизчисляване, предадоха от дружеството. 

Искрен Веселинов: Диалогът в коалицията трябва да започне

Диалогът в управляващата коалиция трябва да започне. Трябва да има преглед на свършените и несвършените неща. Има неща, които вървят и такива, които не вървят на добре. ВМРО веднага след евроизборите настоя за изпълнение на управленската програма. Това заяви заместник-председателят на ВМРО Искрен Веселинов при гостуването си в Нова.

Сидеров: НФСБ и ВМРО се опитват да откраднат електората на АТАКА!

НФСБ и ВМРО се опитват да откраднат електората на АТАКА. Това го казах във връзка с изявлението на Искрен Веселинов, че ВМРО нямат нищо против сътрудничество с АТАКА по места. Това заяви лидерът на АТАКА Волен Сидеров при включването си в Нова.

Слави Трифонов: Всичколози, говорете си, пишете си, мислете си

В последното предаване на “Шоуто на Слави” обявих, че с моя екип ще правим телевизионен проект. И тъй като това не е достатъчно, обявих, че ще реализирам и политически проект. Това отговори шоууменът Слави Трифонов в социалните мрежи на всички коментари, които бяха казани и писани по негов адрес след 31 юли във връзка със съобщението, че ще прави политически проект.

Започва мащабно военно учение у нас

Съвместна българо-американска подготовка с участието на формирования от Силите за Специални операции на Българската армия и армейската авиация от Сухопътните войски на САЩ в Европа стартира у нас на 19 август и ще продължи до 25 август, съобщиха от министерството на отбраната.